Peperton live festival

Dvodnevni festival novih bendova okupljenih oko glazbene platforme Peperton, dobio je svoje izvođače! Festival će se održati 17. i 18. ožujka u Močvari uz podršku programa "Podrži scenu", a  od mnoštva kvalitetnih bendova koji su se prijavili na festival odabrali smo 17 odličnih, moćnih i upečatljivih izvođača.  Predstavljamo (abecednim redom):

 4AgapeDuelistGrozni GadoviHyper tidezKrah 1573LeiLetargijaLinda UranPeta dimenzijaPisan JelenProsti prstScarlet NotesSoba 9Those HerdsTrizvorTurobni Moyer i Ventilator

Peperton live je festival koji predstavlja novi zvuk urbane glazbe u svim svojim žanrovima i podžanrovima uz vizualno i edukacijski program.

Pogonjen entuzijastima sa platforme Peperton i uz podršku programa „Podrži scenu“ iz Močvare festival ima namjeru predstaviti najbolje i najinteresantnije što nezavisna scena pruža trenutno.

Glasanje je omogućeno samo tijekom trajanja festivala: u nedjelju 17:30-24:00 i u ponedjeljak 18:00-00:30.

Music centar poklanja tri nagradna bona za izvođače, a dobitnike će izabrati posjetitelji. U klubu će biti poljepljeni QR kodovi preko kojih će svi moći glasati za svoj najdraži bend i pomoći im da nabave vrhunsku glazbenu opremu u dućanima Music centra.