Scarlet Notes imaju novi singl i videospot povodom 10 godina banda! "Iluzija"

iluzija

Scarlet Notes imaju novi singl i videospot povodom 10 godina banda! "Iluzija"

sri, 25.10.2023. - 16:18

Scarlet Notes, zadarski alter pop-rock bend, ove godine obilježava 10 godina kontinuiranog autorskog djelovanja i za tu priliku predstavljaju pjesmu “Iluzija”, uvjerljivi pop-rock singl predvođen moćnim ženskim vokalom. U tih 10 godina iza sebe su ostavili jedan dugosvirajući  album, jedan EP, zapažene rezultate na demo festivalima, turneju po Velikoj Britaniji, mnoge koncerte te niz pjesama koje svojom kvalitetom pokazuju da ispod površine postoje zaista kvalitetni bendovi. Gitarist sastava i autor pjesme Leonardo Jakšić o pjesmi kaže: "Iluzija je pjesma o otuđenju i pokušaju mirenja sa spoznajom. Zamišljena je kao neizgovoreni, unutarnji monolog upućen osobi s kojom smo nekad bili bliski.”

Minimalistički video koji potpisuju sam bend i Nadja - Matija Fatović, na zanimljiv i decentan način umataju glazbu i tekst u interesantan vizualan izričaj.

Scarlet Notes u nadolazećem periodu pripremaju novi materijal koji će biti predstavljen u formatu EP-a te live nastupe od čega izdvajamo nastup na Peperton festu u Zagrebu u ožujku 2024. godine.

Stranica pjesme

 

Tekst i glazba: Leonardo Jakšić

Aranžman: Zrna Zuber, Matej Smiljanić, Leonardo Jakšić

Produkcija, miks i master: Jere Šešelja

Snimano: studio TwentyTwenty

Vokali - Zrna Zuber

Gitare i bass - Leonardo Jakšić

Bubnjevi - Matej Smiljanić

Video: Scarlet Notes i Nadja - Matija Fatović