Nulti Pacijent feat. GEBY - "Svejedno" - Ljetna pop balada za chillanje

Nulti Pacijent  feat. Geby - Svejedno

Nulti Pacijent feat. GEBY - "Svejedno" - Ljetna pop balada za chillanje

Nakon što se predstavio javnosti, Nulti Pacijent izbacuje novi single u kojem ostvaruje vokalnu suradnju sa Geby, samozatajnom ikonom alter pop scene i dobitnicom Porina za vokalnu suradnju. Nova pjesma "Svejedno" je pop rock balada sa kantautorskim, ali i alter prizvukom koja nježnom melodijom i ljetom prožetim tekstom progovara o neostvarenoj ljubavi.Nakon što se predstavio javnosti, 

Melankolični video u crno - bijelim nijansama ocrtava predivnu pop rock baladu s okusom ljeta, spajajući animirane likove s raznim konturama. Redatelj Dinko Čvorić - Doringo povezuje sliku s glazbom na jednostavan, ali efektan način. Geby se odlično nadopunjuje s ostatkom animiranog banda dok zajedno plove kroz bajkovite i nostalgične kadrove u nekom izmišljenom svijetu.

Martina Geber - Geby o pjesmi i suradnji kaže sljedeće: 

Pjesma mi se svidjela na prvu jer je neperetenciozna, šarmantna i  vrlo ugodna uhu,  i bilo je taman pravo vrijeme za snimit jednu takvu laganu ljetnu pjesmu. Suradnja s Nultim Pacijentom u studiju Twenty Twenty u Zadru, bilo je lijepo iskustvo i baš sam uživala u druženju i muziciranju, a činjenica da ljeto provodim na obližnjem otoku cijelu tu priču je ubrzala i pojednostavila.

Video spot je režirao Dinko Čvorić - Doringo, a pjesmu je snimio i producirao Jere Šešelja.

Stranica pjesme