Novi bendovi na Pepertonu #8

novi bendovi 8

Novi bendovi na Pepertonu #8

uto, 06.02.2024. - 11:08

Novih 6 bendova koji su nam u posljednje vrijeme stigli na platformu. Raznolikih žanrova, ali svi odlični!

Predstavljamo:

Kal's Penny - Kal's Penny je autorski bend alternativnog izričaja s naglaskom na rocku i spajanjem širokog spektra žanrova. Zvuk karakterizira energična ritam sekcija na čiji se groove vežu melodične gitare i čvrsti riffovi.

Moxie 8 - Moxie 8 je alternativni rock bend iz Zagreba. Naš bend osnovan je početkom 2020. godine, a sastoji se od tri električne gitare, bas gitare i bubnjeva.

S-alt - tuzlanski alternativni bend osnovan 2021. godine. Zvuk benda čini susret različitih stilova koji svaki od članova donosi. Bend aktivno djeluje sa live izvođenjem i kroz multimedijske projekte u kolaboraciji sa umjetnicima iz regiona iz svih sfera umjetnosti.

Paraziti - Paraziti su zagrebački punk-rock sastav, energičan su spoj iskustva s mladošću.

Shell - Shell je tročlani bend iz Zagreba. Sviraju alternativni miks raznih rock podžanrova, no da moraju birati najzastupljeniji bi bili post-hardcore, post-rock, sludge. Trude se svirati glazbu koja im je zanimljiva, koja iznenađuje no da i dalje ima neki smisleni tok i melodijsku priču. Tvrdi riffovi, energija i dinamika, koji su uvijek u prvom planu, su popraćeni su sirovim emocijama izraženim kroz čisti i nerijetko distorzirani vokal.

Sworn to Death - tvrdi riffovi, nekonvencionalni beatovi, brdo basa i all-over-the-place vokali čine Sworn to Death, mladi zagrebački groove metal bend. Posuđuju inspiraciju od svih podžanrova metala, ali iznad svega bitno je da se kima glavama zbog čega se deklariraju groove metalom.

Pogledajte i preslušajte ove fantastične glazbenike pred kojima je velika budućnost!