Ne Budi Grinch

Božićno  novogodišnja pjesma "Ne Budi Grinch" nastala je tijekom  mjeseca studenog kad su se stari prijatelji i još neki dobri znanci iz raznih bandova, okupili i snimili 
ovaj pitki i veseli singl koji su napisali Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek, poznati autorski tandem iz banda Gretta. 
Nadodala su se tu još mnoga poznata imena sa zagrebačkog asfalta i snimila pjesmu o ljubavi, oprostu i iskupljenju sa happy endom.
Ovaj song svojim prepoznatljivim vokalom otvara Domagoj Vorberger iz banda Corto, dobro poznati glazbenik i pjesnik zagrebačkih ulica koji o suradnji i nastanku pjesme kaže slijedeće:
"Na pjesmu 'Ne budi Grinch' gledam kao na svojevrsno raskršće. Razlog je taj što nas život i obaveze izvan glazbe odvedu nekim različitim cestama i ulicama. Svakog negdje dalje od prijatelja s kojima smo, dok tih obaveza nije bilo, intenzivno provodili vrijeme svirajući i družeći se. Te ulice krivudaju ali nekako uvijek nas spoje, dovedu na to raskršće i tu se opet s vremenom sretnemo. Tako je i nastala ova pjesma. Uz to što je lijepa, vesela božićna pjesma, iz gore navedenog razloga odmah mi je prirasla srcu. Svatko od nas poklonio je dio sebe u nju, družili smo se, protresli uspomene i ostavili prostor za neke nove kreativne momente." 

Na pjesmi su sudjelovali:
Domagoj Vorberger - vokal
Miro Odak - vokal
Branimir Čubrilo - vokal
Lidija Graovac - vokal
Katarina Medanić - vokal
Saša Dumić  - vokal
Tomislav Čubek - bas gitara, klavijature, vokal
Hrvoje Medanić - gitare, vokal
Damir Trkulja - Šiljo - glazbeni producent