Debitantski singl Letargije dobio svoj video

letargija

Debitantski singl Letargije dobio svoj video

uto, 05.12.2023. - 11:14

Letargija, alter rock sastav iz okolice Zagreba ovih je dana u eter lansirao svoj debitantski singl “Ona Želi Sve”, a sad predstavlja i videospot koji na jedinstveni i zanimljiv način prenosi emociju benda.

Spot je spoj stripova, kolaža i fotografija, te u dinamičnom tempu prati žestoku energiju pjesme. Iza ovog avangardnog videa stoje umjetnik Esox Lucius Ido aka Dražen Pavalić i art terapeutkinja, psihotraumatologinja i umjetnica Margareta Vidmar Megi. O neobičnoj ljubavnoj priči Maggie i Esoxa, punku i represiji, ljubavi i umjetnosti snimljen je nagrađivani dokumentarac "Putnici" redateljice Tine Šimurine (DORF - Grand prix, Dok`n`Ritam, Beograd - nagrada publike).

O spotu Esox Lucius kaže:

“U trenu se javlja Borna iz Birminghama s molbom da “složi” spot za novi singl “Ona zale sve”. Ako možemo, dajemo sve od sebe da podržimo scenu. Ali kako napraviti glazbeni spot bez benda, neke opreme, vremena? Primjenjujemo strategiju kolažiranja scena; video i fotografije, a priča je ispričana iz muškog ugla, pa je kao priča o muškarcu koji voli ženu koja želi sve. Osim snimanja, koristimo i materijale iz naše arhive, a primjenjujemo i strategiju "zamjenskog" pjevača, što je u ovom slučajupreuzima riba, odnosno Big Muouth Billy Bass/Bones”

Pjesma je snimana u “Purple cat” studiju pod producentskom palicom Damira Trkulje - Šilje. Letargija u budućnosti priprema nove pjesme, live nastupe te na kraju i debitantski album.

 

Letargija su:

Borna Pavalić - vokal, gitara

Jurica Gospočić - bubnjevi

Filip Pavalić - bas gitara

Stranica pjesme